De manhã um jovem cidadão desce a Rua da Misericórdia com um jornal na boca. Na boca mesmo, sim. Tratava-se de um título da concorrência, mas Jornal Local não foge aos factos: era o diário Público. Claro, gostos não se discutem. Mas a questão é outra. Não será este o futuro do jornalismo? Fazer jornais tão bons e tão próximos da vida que até tenhamos vontade de os comer?
[I'd say more]
This morning a young citizen walks down Misericórdia Street with a newspaper in his mouth. Yes, really, in his mouth. A rival title, but Jornal Local won't dodge the facts: it was the daily Público. Each to his own taste, sure. But that's beside the point. The point is: is this not the future of journalism? Making such good, lively, newspapers that we feel like eating them?
This morning a young citizen walks down Misericórdia Street with a newspaper in his mouth. Yes, really, in his mouth. A rival title, but Jornal Local won't dodge the facts: it was the daily Público. Each to his own taste, sure. But that's beside the point. The point is: is this not the future of journalism? Making such good, lively, newspapers that we feel like eating them?
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